allesfrans.com

  
Beginpagina
Laatste artikelen, nieuwsflitsen en bijdragen
Bezoekers

Aangesloten bezoekers: 14

Reacties op artikelen
 • 4G-Box als alternatief voor snel internet
  10 dec'18 14:05, door patrick
  iemand ervaring met deze dingen ? ik heb bereik buiten op terras (meestal)maar niet binnen in het huis bestaan er toestellen waarvan je antenne buiten kan hangen en die binnen wifi geven ? moet niet supersnel zijn maar wel graag beetje stabiel groeten, patrick
  • Reactie 10 dec'18 14:50, door Hanjo

   Zoals in het artikel staat, maken wij er zelf gebruik van. Via de ADSL hadden we een slechte verbinding.

   Eerst hebben we bij Bouygues een test-SIMkaart aangevraagd en die in de iPad gedaan. Het resultaat was zeer bevredigend.
   Omdat we geen abonnementen met huur willen, kochten we bij Amazon een 4G-router van ASUS.

   SFR had een zeer interessant mobiel aanbod voor 4G (100Gb/maand voor € 20 zonder verbintenis) waar we op ingegaan zijn. We gebruiken uitsluitend de internet functie. Dat werkt nu naar volle tevredenheid (18 Mbps download en 4 Mbps upload). Youtube filmpjes bekijken we zonder hapering en ook internet films op TV werkt feilloos.

   Inmiddels is de keuze routers sterk uitgebreid waaronder modellen waarop een externe antenne kan worden aangesloten. Maar ook modellen waarop een telefoon kan worden aangesloten, zodat je ook van die functie gebruik kunt maken.

 • Alignement individuel
  3 dec'18 11:29, door marit jekkers
  Dank, dit is helder. Wij hebben 17 jaar geleden het huis en terrein aangeschaft. De stenen piketpaaltjes zijn, is gebleken, niet zo betrouwbaar. Bij het plaatsen van een paal voor elektra is dat paaltje "ongeveer" terug geplaatst. Nu zitten wij daar niet zo mee. Maar nu schaft een Engelsman 5 jaar geleden het buurhuis aan. En kort geleden een 2e auto, dit houdt in dat het in hun schuinlopend tuintje krap wordt. Vorige week verscheen hij ineens omdat wij een talud(grens oplopend naar hun tuin) aan het ontdoen waren van verwilderde bramen en klimop. Met als doel 2 overwoekerde bomen te (...)
Reacties op reacties
 • 4G-Box als alternatief voor snel internet
  10 dec'18 14:50, door Hanjo
  Reactie 10 dec'18 14:05, door patrick

  iemand ervaring met deze dingen ? ik heb bereik buiten op terras (meestal)maar niet binnen in het huis
  bestaan er toestellen waarvan je antenne buiten kan hangen en die binnen wifi geven ?
  moet niet supersnel zijn maar wel graag beetje stabiel
  groeten, patrick

  Zoals in het artikel staat, maken wij er zelf gebruik van. Via de ADSL hadden we een slechte verbinding. Eerst hebben we bij Bouygues een test-SIMkaart aangevraagd en die in de iPad gedaan. Het resultaat was zeer bevredigend. Omdat we geen abonnementen met huur willen, kochten we bij Amazon een 4G-router van ASUS. SFR had een zeer interessant mobiel aanbod voor 4G (100Gb/maand voor € 20 zonder verbintenis) waar we op ingegaan zijn. We gebruiken uitsluitend de internet functie. Dat werkt nu naar volle tevredenheid (18 Mbps download en 4 Mbps upload). Youtube filmpjes bekijken we zonder (...)
 • Reactie 3 dec'18 16:24, door josien

  Goedendag, ik zit nu midden in de procedure rond het omzetten van mijn Nederlandse rijbewijs naar een Frans. Omdat mijn Nederlandse verloopt in augustus 2019.
  In de berichtwisseling lees ik niets over de ’Echtheidsverklaring’ van het Nederlandse rijbewijs die bij de RDW moet worden aangevraagd. Ik weet niet precies of daar ook een kopie van gestuurd moet worden, heb het voor de zekerheid maar wel gedaan. De pasfoto’s moeten door een door ants goedgekeurde fotograaf worden gemaakt. Deze maakt met een slimme digitale techniek een aanvraag voor je maar dat wordt niet goedgekeurd. Dat is alleen voor Fransen.
  Je wordt verwezen naar de volgende site.
  https://www.service-public.fr/particuliers/vosdroits/F1758

  Ik heb inmiddels een heel dossier aangelegd. Als iemand prijs stelt op informatie geef ik die graag. Maar.... ik heb mijn Franse rijbewijs nog niet! Dus niet te vroeg juichen hou ik mijzelf steeds voor.

  Nou veel geduld moet je hebben, ik heb alles aangevraagd januari 2018, heb nu sinds 2 weken een attestion de depot de permis de conduire ontvangen , hier mag ik met rijden tot maart 2019. Ik hoop het voor die datum te ontvangen.
De laatste nieuwsbrieven

© allez-allier/allesfrans 2008-2018 | SPIP | Plan | Mention |